Documente pe care vi le solicita inspectorii ITM
atunci cand vor sa va amendeze cu orice pret!

Sunt zeci de astfel de documente, aparent neimportante!
Vi le oferim deja redactate, gata pentru a fi completate cu
datele dvs. si printate


Stimate angajator,

Daca un inspector vrea sa va amendeze se va lega de chestiunile de detaliu, micile amanunte, nimicurile pe care dvs. le neglijati.

Exact. Dvs. va concentrati pe lucrurile care vi se par cu adevarat importante – evitarea muncii la negru, plata contributiilor, protectia muncii – si pierdeti din vedere faptul ca un inspector ITM venit in control va poate solicita “banalitati” cum ar fi:
 • fisa de post a secretarei
 • decizie pentru desemnarea DPO-ului din firma
 • solicitarea trimisa angajatilor pentru efectuarea examenului medical
 • formularul pentru evaluarea anuala
 • referatul intocmit in cazul unei sanctiuni disciplinare
 • fisa de post a agentului de paza etc.
   
Sunt documente aparent minore, dar daca ele nu sunt intocmite CORECT, sanctiunea este amenda.
 
Am dat doar cateva exemple, asemenea documente sunt in realitate cu zecile.

Noi vi le oferim pe toate, redactate in forma optima.
 


Daca inspectorul ITM nu va poate prinde 
cu altceva, va prinde cu chestiunile marunte!  
 
Va oferim un stick cu peste 200 de modele de documente gata intocmite, pregatite pentru a fi completate cu datele dvs. si printate.

In doar 1 minut, fara exagerare, scapati de grija redactarii unui asemenea document aparent fara greutate, dar care va poate aduce o amenda consistenta.

 1. Introduceti stick-ul in calculator
 2. Selectati din meniul afisat modelul de document care va intereseaza
 3. Dati click. Formularul se va afisa sub forma unui document Word
 4. Completati pe loc cu datele specifice situatiei dvs.
 5. Printati

Ce poate fi mai simplu?
 
Avantajele dvs. sunt evidente:
 
• gasiti, intr-un singur loc, orice model de act/formular/decizie care va este necesar;
• economisiti timp;
• aveti siguranta intocmirii unui document complet, care respecta la virgula prevederile legale;
• evitati amenzile datorate unor decizii incomplete;
• lucrati comod;
• aveti oricand posibilitatea sa modificati, stergeti sau adaugati informatii• gasiti, intr-un singur loc, orice model de act/formular/decizie care va este necesar;
• economisiti timp;
• aveti siguranta intocmirii unui document complet, care respecta la virgula prevederile legale;
• evitati amenzile datorate unor decizii incomplete;
• lucrati comod;
• aveti oricand posibilitatea sa modificati, stergeti sau adaugati informatii; 
Iata doua situatii posibile in care 
acest soft va este de mare ajutor
 
Situatia nr.1:

Un salariat a savarsit o abatere disciplinara.
Ca urmare, trebuie sa ii inmanati o convocare pentru audierea din cadrul cercetarii prealabile. Convocarea e obligatorie, trebuie facuta in scris si pusa la dosar, altfel sanctiunea pe care o aplicati este nula. Ce scrieti in convocare? Cat de detaliat trebuie sa descrieti abaterea disciplinara cercetata? Trebuie precizate si efectele pe care le-a avut sau le-ar fi putut avea respectiva abatere? Trebuie mentionati cumva in convocare si membrii comisiei de audiere?
 
Sunt aspecte dificil de rezolvat, mai ales daca e prima cercetare disciplinara cu care va confruntati. N-ar fi mai bine sa aveti convocarea gata scrisa in calculator si sa nu trebuiasca decat s-o completati si s-o printati?
 
Situatia nr. 2:

Aveti un angajat caruia ii incredintati o masina de serviciu.
Ca urmare, trebuie sa intocmiti un act aditional la CIM, cu clauza de folosinta a autovehiculului. Dar, cum procedati? Ce date de identificare ale autovehiculului trebuie sa treceti in actul aditional? Care sunt obligatiile generale ale angajatului legate de autovehicul? Si ce raspunderi are in caz de intretinere defectuoasa sau de accident?

Nu puteti trata cu lejeritate acest act aditional, e un document important, inregistrat cu tot dichisul la ITM. Orice stangacie de redactare si orice omisiune va costa. Si de ce sa pierdeti timp pretios? N-ar fi mai bine sa aveti actul gata scris in calculator si sa nu trebuiasca decat sa-l completati si sa-l printati?

 
Va oferim peste 200 de documente 
obligatorii pentru firma dvs.!
OFERTA SPECIALA DE LANSARE 

REDUCERE 25%
 
Pret Redus: 142 lei + TVA
Pret Standard: 194 lei + TVA
 
Economisiti 52 lei
 
Economisiti dintr-un foc 52 de lei
la achizitionarea acestei lucrari! 

Aceste documente si acte sunt “painea” oricarui inspector venit in control.

Vi le oferim redactate perfect. Sunt modele intocmite in conformitate cu cele mai recente prevederi legale din domeniul relatiilor de munca. Un real ajutor in contextul legislativ actual, caracterizat de instabilitate.
 

Foarte important!
 
Orice control de la ITM cuprinde, invariabil, verificarea unor ACTE, DOCUMENTE, HARTII. Pe inspectori ii intereseaza mai putin explicatiile si justificarile verbale, ei lucreaza strict cu acte scrise si pe ele isi bazeaza verificarile. 
 

E vorba aici atat despre actele foarte importante – contracte de munca, adeverinte medicale, fise de protectia muncii – cat si despre cele care dvs. vi se par marunte! Stick-ul 222 Formulare, Contracte, Acte aditionale si Regulamente obligatorii in HR vi le ofera pe tava, gata redactate! Efort minim pentru dvs.!
 


Ca sa intrati in posesia stick-ului nu trebuie decat sa completati cu datele dvs. formularul de comanda de mai jos, iar in pagina urmatoare (dupa ce apasati butonul "Vreau sa comand") sa ne dati datele necesare pentru a va putea expedia stick-ul si a va elibera factura fiscala. In maximum 5 zile veti primi produsul prin curier, in sistem ramburs.
 

In plus, beneficiati de GARANTIE integrala timp de 30 de zile! Daca aveti cea mai mica nemultumire legata de continutul stick-ului, ni-l puteti returna in ambalajul nedeteriorat pe adresa Ghiseul extern 3, O.P. 39 sector 3 Bucuresti, in termen de 30 de zile. Veti primi integral suma achitata, fara absolut nicio intrebare din partea noastra.
 Cu deosebita consideratie, 
 
Georgiana Stan
Manager Produs 
Divizia Legislatia Muncii
Rentrop & Straton
 


P.S. Lucrarea este disponibila in cea mai accesibila si avantajoasa forma: pe un stick de memorie (USB).
Stick-ul vine intr-o carcasa eleganta, care poate fi asezata in biblioteca alaturi de alte carti/CD-uri/lucrari de specialitate.

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna mai costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul STICK 222 Formulare, Contracte, Acte aditionale si Regulamente obligatorii in HR au fost interesate si de:


Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.